Ελλάδα

Πρόδρομος Εμφιετζόγλου: “ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ FLYOVER ΤΩΡΑ”

Κοινοποίηση:

  1. Πρωθυπουργό κ. Κ. Μητσοτάκη
  2. Υπουργό Υποδομών και Μεταφορών κ. Χ. Σταϊκούρα
  3. Περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας κ.  Απ. Τζιτζικώστα
  4. Δήμαρχο Θεσσαλονίκης κ. Σ. Αγγελούδη
  5. Βουλευτές Θεσσαλονίκης
  6. ΤΕΕ/ΤΚΜ Πρόεδρο κ. Γ. Τσακούμη

Η βασική αρχή της κυκλοφοριακής αποσυμφόρησης είναι η εναλλακτική  διοχέτευση και ΟΧΙ η κυκλοφοριακή συγκέντρωση.

Η ορθή λύση του περιφερειακού κυκλοφοριακού προβλήματος της πόλης,  είναι η δημιουργία περιφερειακού αυτοκινητόδρομου από την εξωτερική περιφερειακή ανατολικά του Χορτιάτη προς Αεροδρόμιο – Χαλκιδική.

Έτσι, διαχωρίζεται η κυκλοφορία σε αστική και υπεραστική και ομαλοποιείται. Η λύση flyover που υιοθέτησε η Κυβέρνηση Μητσοτάκη και προώθησε προς κατασκευή ο ανεκδιήγητος Κ. Αχ. Καραμανλής, επιτυγχάνει το ΑΚΡΙΒΩΣ ΑΝΤΙΘΕΤΟ.

Συγκεντρώνει τόσο την αστική όσο και την υπεραστική κυκλοφορία στην υφιστάμενη περιφερειακή της πόλης. Και επειδή δεν είναι δυνατή η περαιτέρω διαπλάτυνση, ο Καραμανλής … την κάνει διώροφη!!!»

ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΛΑΘΟΣ

  1. Η κατασκευή του έργου θα διαρκέσει τελικά τουλάχιστον 8 με 10 χρόνια (το μετρό πλησιάζει τα 30) κατά την διάρκεια της οποίας θα δεσμευθούν δύο λωρίδες και θα αυξηθεί η κίνηση από τα μηχανήματα και τα αυτοκίνητα του έργου, με αποτέλεσμα συνεχής συμφόρηση.
  2. Τμήμα της κυκλοφορίας θα αναγκασθεί να διοχετευθεί στο κέντρο, με αποτέλεσμα να έχουμε συμφόρηση και στο αστικό οδικό δίκτυο.

ΤΟ FLYOVER Καραμανλή ΘΑ ΕΠΙΤΥΧΕΙ

ΝΑ ΜΠΛΟΚΑΡΕΙ ΟΛΗ ΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ

  1. Οι αντιδράσεις των πολιτών και των συνοικισμών θα οδηγήσουν σε κοινωνικές αναταραχές, δικαστικούς αγώνες, κινητοποιήσεις που θα επιφέρουν περαιτέρω διακοπές κυκλοφορίας.
  1. Η περιβαλλοντολογική επιβάρυνση, τόσο στην περιφέρεια όσο και στην πόλη, θα χειροτερεύσει την ήδη κακή ατμόσφαιρα της πόλης.
  2. Η οικονομική επίπτωση στην Πόλη και στην Περιφέρεια θα είναι ΑΝΥΠΟΛΟΓΙΣΤΗ.

ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ FLYOVER ΤΩΡΑ

 Πρόδρομος Εμφιετζόγλου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button