ΤΑ ΝΕΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ

Αργά το βράδυ της Τετάρτης και μετά το νικηφόρο παιχνίδι επί του Εργοτέλη με 2-4, η Xanthi FC επέστρεψε στην βάση της. Ο θεσμός του κυπέλλου μπαίνει προς το παρόν σε δεύτερη μοίρα, με την ξανθιώτικη ομάδα να βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο της πρόκρισης και πλέον το μυαλό όλων είναι στην αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Xanthi FC Arena. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές το απόγευμα της Πέμπτης ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής, που θα είναι η 5η εντός έδρας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο.

Αργά το βράδυ της Τετάρτης και μετά το νικηφόρο παιχνίδι επί του Εργοτέλη με 2-4, η Xanthi FC επέστρεψε στην βάση της. Ο θεσμός του κυπέλλου μπαίνει προς το παρόν σε δεύτερη μοίρα, με την ξανθιώτικη ομάδα να βρίσκεται πολύ κοντά στον στόχο της πρόκρισης και πλέον το μυαλό όλων είναι στην αναμέτρηση της Κυριακής με αντίπαλο τον Ατρόμητο στο Xanthi FC Arena. Προπονητικό επιτελείο και ποδοσφαιριστές το απόγευμα της Πέμπτης ξεκίνησαν την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση της Κυριακής, που θα είναι η 5η εντός έδρας για τη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ο Μίλαν Ράσταβατς μετά την ομιλία του στους ποδοσφαιριστές, έριξε το βάρος στην τακτική με τους παίκτες που είτε είχαν μικρότερο χρόνο συμμετοχής, είτε δεν αγωνίστηκαν καθόλου στο χθεσινό παιχνίδι. Ατομικό πρόγραμμα ακολουθεί ο Καμαρά. 

Διαιτητής του αγώνα στο Xanthi FC Arena την Κυριακή, ορίστηκε ο Θανάσης Τζήλος (ΕΠΣ Λάρισας) με α’ βοηθό τον Δημήτρη Γκάγκα (ΕΠΣ Λάρισας) και β’ βοηθό τον Χούσκογλου Αϊχάν (ΕΠΣ Θράκης) ενώ 4ος διαιτητής θα είναι ο Στέφανος Κουμπαράκης (ΕΠΣ Θράκης).

Σχετικά Άρθρα

Back to top button