Μέρα αποθεραπείας

Άλλη μία… χαρούμενη επιστροφή στο προπονητήριο της SKODA ΞΑΝΘΗ μετά το τέταρτο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα εκτός έδρας, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας. Το 0-2 επί του Πανθρακικού την Κ. Δευτέρα ήρθε σαν συνέχεια μετά το 1-4 στην Λιβαδειά και τα 0-1 σε Τούμπα (επί του ΠΑΟΚ) και ΟΑΚΑ (επί του Παναθηναϊκού) με την ξανθιώτικη ομάδα να εδραιώνεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και να κοιτάζει την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία.

Άλλη μία… χαρούμενη επιστροφή στο προπονητήριο της SKODA ΞΑΝΘΗ μετά το τέταρτο συνεχόμενο νικηφόρο αποτέλεσμα εκτός έδρας, κάτι που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία της ομάδας. Το 0-2 επί του Πανθρακικού την Κ. Δευτέρα ήρθε σαν συνέχεια μετά το 1-4 στην Λιβαδειά και τα 0-1 σε Τούμπα (επί του ΠΑΟΚ) και ΟΑΚΑ (επί του Παναθηναϊκού) με την ξανθιώτικη ομάδα να εδραιώνεται στην 7η θέση της βαθμολογίας και να κοιτάζει την συνέχεια με περισσότερη αισιοδοξία. Η Τρίτη ήταν μέρα αποθεραπείας για τους παίκτες του Μαρίνου Ουζουνίδη που το απόγευμα συγκεντρώθηκαν στο προπονητήριο στα Πηγάδια και χωρίστηκαν σε δύο γκρουπ. Αυτοί που αγωνίστηκαν στο μεγαλύτερο μέρος του χθεσινού αγώνα ακολούθησαν χαλαρωτικές ασκήσεις ενώ οι υπόλοιποι ασκήσεις τακτικής μία μέρα πριν το φιλικό παιχνίδι με την Εθνική Ενόπλων της χώρας μας που θα διεξαχθεί στο SKODA ΞΑΝΘΗ Arena το απόγευμα (16:00) της Τετάρτης.

Από το σημερινό πρόγραμμα απουσίαζε ο διεθνής τερματοφύλακας με την Εθνική ομάδα Ανδρών Γιούρι Λοντίγκιν καθώς και οι διεθνείς με την Ελπίδων Δημήτρης Γούτας και Αντώνης Ράνος.

Πολύ κοντά στην κατάκτηση του 2ου φετινού βραβείου για την SKODA ΞΑΝΘΗ είναι ο Σερζ Ντιέ. Ο έμπειρος μέσος της ξανθιώτικης ομάδας μετά την βολίδα στο 0-1 επί του Παναθηναϊκού που είχε κερδίσει το 78,87% των ψήφων προηγείται στην σχετική ψηφοφορία της Superleague (με 74,39%) για το καλύτερο γκολ της 26ης αγωνιστικής. Ο Ντιέ στο 49ο λεπτό του αγώνα με τον Πανθρακικό σούταρε απευθείας το φάουλ και διαμόρφωσε με έξοχο σουτ το τελικό 0-2.

Σχετικά Άρθρα

Back to top button