Διεύθυνση: Μακεδονίας 4, Ξάνθη, Τ.Κ. 67100 - Τηλ.: 25410 21717 - e-mail: agonasxan@gmail.com
 Πρωτοσέλιδο 
Σάββατο, 15 Δεκεμβρίου, 2018
8534
 
 
Η ανανέωση ξεκινά από το βασικά και στο τομέα των ξενοδοχειακών επιχειρήσεων

Ο τουρισμός ακόμα και σήμερα αποτελει έναν από τους βασικούς πυλώνες  ανάπτυξης της χώρας μας με αξιοσημείωτη αγοραστική δύναμη. Oi ταξιδιώτες από Ελλάδα και εξωτερικό εκτός από τη πληθώρα των επιλογών ,συγχρόνως κατακλύζονται από ενημερωτικές διαφημίσεις. Στις διαφημίσεις αυτές μπορούν να έχουν πρόσβαση σε πληροφορίες για τις παροχές της ξενοδοχειακής σας μονάδα αλλά και φωτογραφίες. Από ότι γίνεται εύκολα αντιληπτό η ψηφιακή εποχή είναι η εποχή της εικόνας και ο τρόπος  να εξυγχρονιστεί  η επιχείρηση σας είναι η ανακαίνιση της . 

 

Πιο συγκεκριμένα ,η ανακαίνιση των δωματίων των ξενοδοχείων αλλά και των κοινόχρηστων χώρων , όπως ρεσεψιόν, τραπεζαρία κ.α. , είναι ζωτικής σημασίας . Με αφετηρία την υποδοχή του ξενοδοχείου εφόσον η «βιτρίνα» είναι το σημαντικότερο κομμάτι .Η επιλογή του ύφους και του στυλ θα κάνει να ξεχωρίσετε . Η τελειότητα κρύβεται στις λεπτομέρειες , στις υφές των υφασμάτων, των υλικών και στις αποχρώσεις των χρωμάτων. Για μία χειμωνιάτικη πανσιόν μια καλή πρόταση θα ήταν ένα ρουστίκ ύφος .Σε ένα αστικό ξενοδοχείο δύνασθε να «παίξετε» ανάμεσα στο ψυχρό μινιμαλ ή σε κάποιο επιβλητικό κλασσικό ή νεοκλασικό στυλ. Αντίθετα σε ένα παραθαλάσσιο, καλοκαιρινό θέρετρο θα ήταν προτιμότερο να κινηθείτε στο παραδοσιακό έθνικ στυλ και σε μία ελαφριά επίπλωση. 

 

Αλλά κατά κοινή ομολογία ο βασικότερος παράγοντας ενός ταξιδιώτη να επιλέξει το ξενοδοχείο σας μέσω ηλεκτρονικών portals είναι τα δωμάτια . Τα δωμάτια σας μπορούν να έχουν συνοχή αρχιτεκτονικά και διακοσμητικά με τα υπόλοιπα δωμάτια ή να τα διαχωρίσετε θεματικά είτε χρωματικά είτε με την επιλογή κάποιου θέματος π.χ. κάθε δωμάτιο έχει ως θέμα μια ευρωπαϊκή πόλη . Το ανακαινισμένο , φρεσκοβαμμένο δωμάτιο δίνει την αίσθηση καθαριότητας που είναι και η κορυφαία απαίτηση των ταξιδιωτών . Επιπροσθέτως δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι κάτι που θεωρούταν μοντέρνο πριν από μια δεκαετία ακόμα και μία πενταετία να θεωρείται ξεπερασμένο και να δίνει μια λάθος εντύπωση  για το ξενοδοχείο σας.  Η ανανέωση , λοιπόν, της επιχείρηση σας μπορεί να είναι δύσκολη στην εποχή της κρίσης αλλά σε συνεργασία με μία έμπιστη και έμπειρη εταιρία ανακαινίσεων θα σας δοθούν ποιοτικές λύσεις σε ιδιαίτερα χαμηλές τιμές . Από όλα τα παραπάνω λοιπόν διαπιστώνουμε πόσο θα βοηθήσει ένας εξυγχρονισμός στα βασικότερα σημεία , όπως είναι τα δωμάτια διαμονής και ο χώρος υποδοχής . Οι επιλογές είναι αμέτρητες και μπορείτε να δώσετε το δικό σας χρώμα και διάθεση στο ξενοδοχειακό σας χώρο και να προσελκύσετε όσο το δυνατόν περισσότερους πελάτες.