Επίσκεψη του Νομάρχη Ξάνθης στα σημεία φύλαξης του περιαστικού δάσους της πόλεως Ξάνθης

Το Σάββατο 12 Ιουνίου, βραδινές ώρες, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης επισκέφθηκε, ένα προς ένα, τα σημεία προληπτικής φύλαξης του περιαστικού δάσους της πόλεως Ξάνθης και τους εκεί παρευρισκόμενους εθελοντές και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης, με τους οποίους και είχε ανάλογη συζήτηση.

   Το Σάββατο 12 Ιουνίου, βραδινές ώρες, ο Νομάρχης Ξάνθης κ. Γιώργος Παυλίδης επισκέφθηκε, ένα προς ένα, τα σημεία προληπτικής φύλαξης  του περιαστικού δάσους της πόλεως Ξάνθης και τους εκεί παρευρισκόμενους εθελοντές και άνδρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης,  με τους οποίους και είχε ανάλογη συζήτηση. 


   Συγκεκριμένα κατά τις ώρες της επίσκεψης του Νομάρχη ήταν εθελοντές από το Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού, τους Προσκόπους Ξάνθης, την Ομάδα Διάσωσης Ξάνθης, το Σύνδεσμο Απόστρατων Αστυνομικών Ν.Ξάνθης και ένα όχημα της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Ξάνθης.


   Ο Νομάρχης ανέφερε ότι πρέπει να ενταθούν οι προσπάθειες όλων μας από τώρα και για τον επόμενο 1,5 μήνα τουλάχιστον. Επίσης πρόσθεσε : “Ευχαριστούμε όλους τους εθελοντές γι’ αυτό, που με θυσία του προσωπικού τους χρόνου, κάνουν προς όφελος της κοινωνίας. Ευχαριστούμε τους συλλόγους και τους φορείς τους.  Οι φωτιές δεν συγχωρούν λάθη, παραλείψεις, ή χαλαρότητα, όπως έχει αποδειχθεί το περσυνό καλοκαίρι, για μια ακόμη φορά. Καλώ όλους τους Ξανθιώτες,  είτε ατομικά είτε δια των φορέων και των συλλόγων τους, που είναι διατεθειμένοι να συμμετάσχουν σε υπεύθυνη εθελοντική προσφορά φύλαξης της φύσης μας, να επικοινωνήσουν είτε με το Γραφείο της Πολιτικής Προστασίας, είτε με την Πυροσβεστική Υπηρεσία Ξάνθης, προς τούτο”. 


ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΝΟΜΑΡΧΗ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button