ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΚΛΟΠΗ ΣΤΗΝ ΕΛΒΙΖ

Δεν φτάνει η κακομοιριά και το δυσοίωνο μέλλον των συνεταιριστικών εργοστασίων, το κακό συμπληρώνουν οι απανωτές ληστείες και το ξεκοίλιασμα των κουφαριών που άφησαν πίσω τους άφρονες πολιτικοί, εργαζόμενοι και συνδικαλιστές. πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι “χτύπησαν” και πάλι την ΕΛΒΙΖ

  Δεν φτάνει η κακομοιριά και το δυσοίωνο μέλλον των συνεταιριστικών εργοστασίων, το κακό συμπληρώνουν οι απανωτές ληστείες και το ξεκοίλιασμα των κουφαριών που άφησαν πίσω τους άφρονες πολιτικοί, εργαζόμενοι και  συνδικαλιστές.


πληροφορίες αναφέρουν ότι κάποιοι “χτύπησαν” και πάλι  την ΕΛΒΙΖ


   Σύμφωνα με τον αναπληρωτή διευθυντή της ΕΛΒΙΖ κ. Παπαδόπουλο Γιάννη η κλοπή πραγματοποιήθηκε το Σαββατοκύριακο 18 μέχρι 21 και την Δευτέρα το πρωί οι εργαζόμενοι αντιλήφθηκαν ότι λείπουν πράγματα από το χώρο του εργοστασίου. Τα πράγματα που έκλεψαν ήταν ένα ηλεκτρικό κομπρεσέρ, μία ηλεκτροκόληση και ένα τρυπάνι χειρός και η υπολογιζόμενη ζημία φτάνει τις  2000 ευρώ.


  Ο κ. Παπαδόπουλος απέκλεισε το γεγονός να τα πήρε κάποιος υπάλληλος γιατί εκεί ακολουθείται κάποια διαδικασία και δεν υπήρχε λόγος να προχωρήσει σε κλοπή αυτών των εργαλείων, τα οποία είναι και βαριά και δύσκολα στη μεταφορά τους.


Το Σαββατοκύριακο που έγινε η κλοπή υπήρχε φύλαξη όπως αναφέρει ο κ. Παπαδόπουλος και σύμφωνα με τον φύλακα δεν αντιλήφθηκε την κλοπή και πλέον η διεύθυνση του εργοστασίου προσανατολίζεται να αυξήσει τη φύλαξη με ηλεκτρονικά μέσα.


  Ο κλέφτης ή οι κλέφτες μπήκαν από τον πίσω φράχτη στον χώρο του εργοστασίου. Η αστυνομία ήρθε αφού δηλώθηκε το συμβάν και η ίδια η  αστυνομία  τους ενημέρωσε ότι εκείνο το Σαββατοκύριακο στην περιοχή του Πετροχωρίου έγιναν πολλές κλοπές.


  Η ουσία του πράγματος, σύμφωνα με την εκτίμηση του κ. Παπαδόπουλου, δεν είναι η αξία της κλοπής αλλά το ίδιο το συμβάν και εκεί πρέπει να εστιάσουν προκειμένου να εφοδιαστούν με ηλεκτρονικά μέσα φύλαξης για να γίνει πιο αποτελεσματικό το έργο της φύλαξης προκειμένου να αποτραπεί στο μέλλον παρόμοια ενέργεια και με πιο επώδυνα  αποτελέσματα.


  Είναι γεγονός ότι εκείνη την περίοδο στην ευρύτερη περιοχή έγιναν αρκετές κλοπές όπως και στο ζαχαρουργείο. Δυστυχώς οι κλέφτες πουλάνε πολύτιμα εργαλεία σε τιμή μετάλλου και όχι εργαλείου.


  Όμως από την προηγούμενη προ καιρού “περίεργη”  ληστεία και την κλοπή του Σαββατοκύριακου βγαίνει το συμπέρασμα ότι κάτι στον θέμα της φύλαξης δεν λειτουργεί σωστά και τα όργανα που είναι επιφορτισμένα με αυτό το καθήκον θα πρέπει να έχουν την προσοχή αυξημένη με γνώμονα το μεγαλύτερο σεβασμό στη δημόσια περιουσία.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ


ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button