ΣΤΟΝ ΕΧΙΝΟ ΣΥΝΤΕΛΕΙΤΑΙ Ο “ΒΙΑΣΜΟΣ” ΤΗΣ ΦΥΣΗΣ

Σκηνές “βιασμού” του περιβάλλοντος καταγράφει το φωτογραφικό υλικό που μας απέστειλε αναγνώστης της εφημερίδας και το οποίο θα δημοσιοποιήσουμε μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα μας. φορτηγάκι με μπλε καρότσα στο 4ο χιλιόμετρο, στην περιοχή του Εχίνου κατεβαίνει στο ποτάμι και αδειάζει τα απορρίμματα του και τα καίει. Αυτόπτες μάρτυρες φωτογράφισαν το οικολογικό έγκλημα.

  Σκηνές “βιασμού” του περιβάλλοντος καταγράφει το φωτογραφικό υλικό που μας απέστειλε αναγνώστης της εφημερίδας και το οποίο θα δημοσιοποιήσουμε μόλις ολοκληρωθεί η έρευνα μας.


Φορτηγάκι με μπλε καρότσα στο 4ο χιλιόμετρο, στην περιοχή  του Εχίνου κατεβαίνει στο ποτάμι και αδειάζει τα απορρίμματα του και τα καίει.


  Αυτόπτες μάρτυρες φωτογράφισαν το οικολογικό έγκλημα.


  Πληροφορίες κατά τη διάρκεια της έρευνας μας, μας οδήγησαν στο δήμο Μύκης, για να μάθουμε αν το φορτηγάκι μετέφερε απορρίμματα οικισμών της Μύκης, κάτι που η Αντιδήμαρχος Γκιούλ Μπεγιάζ Καραχασάν διέψευσε.


ανέφερε ότι ο δήμος συγκεντρώνει τα απορρίμματα του με οχήματα του Συνδέσμου Απορριμμάτων Νομού Ξάνθης δύο φορές την εβδομάδα και απέκλεισε το γεγονός να έχει δοθεί με εργολαβία η μεταφορά των απορριμμάτων από ιδιώτη. 


  Στην τηλεφωνική επικοινωνία μαζί της, σχετικά με το οικολογικό έγκλημα που συντελείται στο ποτάμι που συνδέεται με τον Κομψάτο και περνά έξω από τον Εχίνο και που κάποιος ασυνείδητος συμπολίτης μας με το φορτηγό του πετάει τα σκουπίδια και μετά τα καίει, η κυρία Αντιδήμαρχος μας διαβεβαίωσε ρητά ότι όλοι οι οικισμοί εξυπηρετούνται από τον ΣΔΑΝΞ και δεν είναι απορρίμματα από κάποιον οικισμό του δήμου της.


  Συμπολίτες μας κάτοικοι του ορεινού οικισμού λένε ότι έχουν δει τους κατοίκους του Εχίνου να φορτώνουν τα οικιακά απορρίμματα τους πάνω στο συγκεκριμένο φορτηγό.


    Παρατηρώντας κανείς προσεκτικά τα φωτογραφικά ντοκουμέντα, που μας έστειλε αναγνώστης της εφημερίδας, φαίνεται ξεκάθαρα ότι ο χώρος στην περιοχή που βρίκσεται το ποτάμι λειτουργεί ως ΧΑΔΑ και το φορτηγό που είναι φορτωμένο με απορρίμματα φαίνεται ξεκάθαρα ότι αυτά είναι οικιακά.


   Η κ. Καραχασάν δεσμεύθηκε ότι μόλις της κοινοποιηθούν τα στοιχεία του παραβάτη θα ελεγχθεί.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Back to top button