Άτυχος ο Τζόρνταν Στιούαρτ

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Τζόρνταν Στιούαρτ υποβλήθηκε σε μαγνητική από την οποία φάνηκε ότι ο 28χρονος Άγγλος αριστερός μπακ θα πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση. Η επέμβαση θα γίνει τις προσεχείς μέρες στην Αγγλία και η αποκατάσταση του ποδοσφαιριστή στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

Το απόγευμα της Δευτέρας ο Τζόρνταν Στιούαρτ υποβλήθηκε σε μαγνητική από την οποία φάνηκε ότι ο 28χρονος Άγγλος αριστερός μπακ θα πρέπει να υποβληθεί σε αρθροσκόπηση.

 

Η επέμβαση θα γίνει τις προσεχείς μέρες στην Αγγλία και η αποκατάσταση του ποδοσφαιριστή στο προπονητικό κέντρο της ομάδας.

 

Ο Στιούαρτ προστέθηκε στην λίστα με τους τραυματίες στην οποία ήδη βρίσκονται οι Κριστιάν Μπεκαμέγκα, Σταύρος Σταθάκης, Κιμ Τζάγκι και Μάριαν Αλτιπαρμακόφσκι.

 

Στην προγραμματισμένη διπλή προπόνηση οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές της SKODA ΞΑΝΘΗ γυμνάστηκαν κανονικά ακολουθώντας το πρωί ασκήσεις ταχυδύναμης, ενώ το απόγευμα ασκήσεις με μπάλα.

 

Τέλος, ο Σπύρος Βάλλας που στο παιχνίδι με τον Ηρακλή δέχθηκε την 4η κίτρινη κάρτα, αποφασίστηκε να εκτίσει την ποινή του στο παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης στα πλαίσια της 12ης αγωνιστικής

 

Σχετικά Άρθρα

Διαβάστε Επίσης
Close
Back to top button