“Το τοπικό και το Κεντρικό ΠΑΣΟΚ θα στηρίξει την παράταξη Πούλιου”

Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες είχε η επίσκεψη του Σωκράτη Ξυνίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ξάνθης την ώρα της συνεδρίασής του. Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό εσωκομματικά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ σε “οφ δε ρέκορντ” συζητήσεις ανέφεραν ότι ίσως ο Χρήστος Πούλιος να μην ήταν η καλύτερη επιλογή για τον δημαρχιακό θώκο, κάτι που σίγουρα εσκεμμένα ξεχνούν ότι οι Πολίτες για την Αλλαγή μπήκαν μπροστά σε μία παράταξη του Μιχάλη Στυλιανίδη που επί μία δεκαετία ήταν στην διοίκηση και άρα διέθετε τον απαραίτητο μηχανισμό.

Μηνύματα με πολλαπλούς αποδέκτες είχε η επίσκεψη του Σωκράτη Ξυνίδη στο Δημοτικό Συμβούλιο της Ξάνθης την ώρα της συνεδρίασής του.


Είναι γεγονός ότι τον τελευταίο καιρό εσωκομματικά στελέχη του τοπικού ΠΑΣΟΚ σε “οφ δε ρέκορντ” συζητήσεις ανέφεραν ότι ίσως ο Χρήστος Πούλιος να μην ήταν η καλύτερη επιλογή για τον δημαρχιακό θώκο, κάτι που σίγουρα εσκεμμένα ξεχνούν ότι οι Πολίτες για την Αλλαγή μπήκαν μπροστά σε μία παράταξη του Μιχάλη Στυλιανίδη που επί μία δεκαετία ήταν στην διοίκηση και άρα διέθετε τον απαραίτητο μηχανισμό.


Άρα ξεκάθαρο το μήνυμα του Σωκράτη Ξυνίδη προς όλες τις κατευθύνσεις ότι θα γίνει η μεγαλύτερη δυνατή προσπάθεια από τον κομματικό μηχανισμό για να αλλάξει χέρια ο παραδοσιακά δεξιός δήμος Ξάνθης.


Ζητούμενο ωστόσο παραμένει πώς θα κινηθεί η μειονότητα μιας και παραδοσιακά έστω και με την καθοδήγηση του Προξενείου, στηρίζει ΠΑΣΟΚ.


ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΠΑΥΛΙΚΙΑΝΟΣ


Alexpavlikianos@gmail.com

Σχετικά Άρθρα

Back to top button